ChopCon rykkes til september

Medmindre du har været isoleret på en øde ø, har du nok opdaget, at COVID-19 – eller coronaviruset – fylder en del lige nu. ChopCon skal efter planen løbe af stablen om bare 3 uger og det er yderst usandsynligt, at der er en positiv ændring på situationen inden da. Selvom ChopCon ikke vil komme tæt på 100 deltagere, har vi stadig andre hensyn at tage.

Vi har derfor i bestyrelsen besluttet at flytte ChopCon til en anden dato, hvor situationen forhåbentlig ser bedre ud. Den nye dato er 11-13 September 2020.

Vi vil snart begynde at undersøge GM-situationen for den nye dato og evt. efterspørge erstatnings-GM’ere for dem, der ikke kan deltage til september.

Hvad hvis jeg ikke kan deltage til september?

Kan du ikke deltage på den nye dato, kan du få dine 120 kr. (110 for GM’ere) tilbage. Vi har ikke den præcise proces endnu.

Vi kan ikke tilbagebetale penge for t-shirts eller chopkopper, da disse allerede er i produktion og pengene er hævet fra vores konto. Til gengæld skal vi nok finde en måde at give dig dine produkter på, hvis du ikke kommer på ChopCon

Vi håber at se så mange af jer som muligt til september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *