Bliv GM

Velkommen alle I kære GM’ere – nye som gamle!

På ChopCon har vi, lige som alle andre rollespilskongresser, brug for GM’ere – og det kan sagtens være dig. Det er nemlig vores frivillige GM’ere, der sætter scenen for, hvilke scenarier og systemer, der er tilgængelige, så hvorfor ikke komme og give dit indslag?

Er der ikke nok Dungeons & Dragons? Burde vi have mere Deadlands? Er der ikke lige præcis dét type scenarie, der tiltaler dig? Eller har du bare den mest fantastisk ide til et scenarie? Hvorfor så ikke blive GM og hjælpe med at gøre årets ChopCon til en fed oplevelse for alle deltagere?

Hvis du vil være GM, så kan du tilmelde dig og dit scenarie her.

Ved GM-tilmelding giver du også information om dit scenarie – som f.eks. system, tema, antal spillere og lignende. Samtidig lægger du en kort teaser/synopsis med, som iscenesætter sit scenarie for eventuelle spillere.

Spilsessionerne er normalt sat til 8 timer med mulighed for at bruge nattetimerne i aftenblokkene, alt efter hvor længe du og dine spillere kan blive ved. Har du lavet det vildeste scenarie, der har brug for mere tid – eller har du fundet på noget andet helt vanvittigt – så skriv til os på chopcon@outlook.dk, så vi kan finde ud af noget.

Jo før, vi kan få din GM-tilmelding, jo bedre! Vi har brug for at have spilmulighederne klar før deltagertilmeldingen åbner. Vi har brug for din GM-tilkendegivelse senest d. 6. februar, så vi kan klargøre alle spilblokke til d. 7. februar.


OBS – OBS – OBS

Selvom du har tilmeldt dig som GM, er du stadig nødt til at tilmelde dig ChopCon som deltager, når der åbnes for dette.

Det skyldes, at vi selvfølgelig er nødt til at have scenarier, før den endelige tilmelding kan ske – og vi tænker, at du som GM også gerne vil deltage i andre spil eller arrangementer, end dit eget.

Som GM får du desuden en lille rabat på deltagerprisen.