Info

Tidsrum:

  • Åbner klokken 1800 d.12 April 2019
  • Lukker klokken 1600 d.14 April 2019

Lokalisation:

https://map.krak.dk/?index=yp&query=Sophie%20skolen%20Nyk%C3%B8bing%20falster

Problemer med at komme ind i bygningen ? :

Så ring på et af disse 2 numre: 21 42 96 04 eller 23 62 22 65

Vi benytter, og holder så vidt muligt, en dør åben, omme ved D sektionen.

Vi lægger 1 eller 2 tlf numre op, som vi kan kontakte os på, når tiden nærmer sig. så kan vi kontaktes der og komme ud og åbne. Vi vil dog prøve at have en dør åben hele tiden.

Info omkring faciliteterne: 

Det foregår på en offentlig skole, hvor vi afsætter nogle klasseværelser til sovelokale. Der er også et skolekøkken som vi benytter os af ( så kaffe og the vil være til stede ) På nuværende tidspunkt er der IKKE rekvireret bade faciliteter. Hvis det er stærkt påkrævet, så skriv til os i god tid før end eventet starter, så har vi en chance for at søge derom.

Hvad går det her ud på? :

Hele meningen med denne Con er at få spillet en massere af rollespil (PnP).

Chopcon er jo en ældre Con, som der har været udøvet mørk magi over i 2007, men i 2018 lykkedes det med mørk magi at få genoplivet Con’en. Og nu, da det er sket, så kom og hver med.

Dette Bliver en lille Hygge Con ( Convention ) hvor vi mødes og for gamet Noget Rollespil (PnP), Figurspil ala. Warhammer 40k eller Flames of war, og der vil være en del brætspil tilknyttet, som man vil kunne sidde og spille hvis man f.eks. ikke mener at søvn, er noget man har behov for mellem spilgange.

Regler på området:

  • Der er totalt rygeforbud på Con’en, da skolen har nogle ret gode røg alarmer. Så AL rygning, foregår udenfor.
  • På nuværende tidspunkt er der en aldersbegrænsning på 16 år, før en vi finder en udvej/genvej eller nye informationer hvorpå vi kan få gjort børneattest kravet, nemmere at håndtere.
  • Der er alkohol forbud. Igen, det er en folkeskole, så vi skal ikke have de problemer.