Lørdag Aften

Spilblok 3: 20:00 – 08:00

Spil 1: Hillsfar reclaimed + Death on the wall

System: D&d 5e

Antal spillere: 4-7

Genre: Infiltration og strategisk planlægning

Forfatter: Jonas Pedersen

info: Mine spillere må gerne komme med en level to karakter og for at gøre det sjovere for dem (og gm) er rene human karakterer ikke en mulighed. (Hvis man virkelig ønsker at spille human, sætter jeg mig ikke imod)


Hillsfars hof virker mere mistænkeligt end det plejer. Hvilke underfundigheder ligger bag dette? Modstandsbevægelsen mod Lord Nomertals regime ønsker modige folk, der kan og vil undersøge disse forhold. Årsagen er fundet. Fyrsten er ude af byen, modstandsbevægelsen ønsker at stoppe terroriseringen af folket. Hvem er modig nok til at forsøge at stoppe det?


Spil 2: The Lighthouse

System: klassisk call of cthulhu

Antal spillere: 4

Genre: Horror

Forfatter: Henrik Olsen


The Lighthouse was old, older than even the town at its feet, only a few hundred meters removed from the tall black rock on which it stood.

It was a symbol of guidance and a constant reminder of the seas cruel whims. I could feel the sea clawing at the rocks deep below us and the fear grew with the storm. It felt as if the fragile stone would break and fall into the churn below at any minute. I closed
my eyes to drown out the whispers underneath it all. The calls where back, and with them my despair.

Taking this job had been a mistake, and death was coming. The rolling waves would carry it to us. I drank the last of the salty water but it did nothing to soothe me.

As my fear turned into convulsions and the panic attack grew in me, i saw the sudden darkness outside. The lighthouse was out. I sprung into action, pushing back the fear as I was suddenly needed. The light had to stay on. At all costs…the light had… had to…
oh god.. The whispers… God help us.


Spil 3: Ni liv

System: Rules lite

Antal spillere: 3-5

Genre:  Mystery – action

Forfatter: Michlas Lund-Mouritzen


Ni liv. Det der er dødt, skal forblive dødt.- Azrael, dødens engel.

Det er ikke første gang nogen er stukket af fra livet efter døden, det er ikke første gang i er blevet sendt ud for at hente en undsluppen sjæl tilbage bag dødens port. Men der er første gang flere af jer er blevet sendt på en gang! Og så oven i købet med retten til at prøve igen hvis i fejler. Hele ni kroppe må i besætte i forsøget på at fange denne Johatan Estweep! Først virkede det hele lidt overdrevet, hvorfor bruge så mange kræfter på en enkelt sjæl?

Da i ankom til new south crossing, en lille grænseby i det vilde vesten, blev i ikke meget klogere. Alt virkede som det plejede, en åben grav, et mystisk dødsfald natten forinden, unaturlige vejrfænomener og der gik amok, fuldstændig som en hver anden opgave i havde været på. Så hvorfor alt det postyr?

Da i begyndte a forhøre jer rundt omkring blev tingende lidt mere underligt, alle talte pænt om Johatan, han var vellidt, økonomisk stabil, ingen havde noget udestående med ham, end ikke sheriffen og efter sigende skulle han ikke havde nogle levende slægtninge eller havde haft nogen børn, så hvorfor skulle denne sjæl være vendt tilbage? Der plejede altid at være noget eller nogen de kom efter?

Det hele blev mere og mere uforklarligt, men så fik i øje på hende! Dali, en engel kendt for sine jagt evner, her på jorden! Og i menneskelig form? Noget er helt galt, hvorfor skulle en engel komme efter en der er undsluppet fra de skyldiges død? Det giver ingen mening… Med mindre…

Ni liv er et Rules lite mysterie spil sat i det vilde vesten. I spiller sjæle jægere, væsner, dæmoner om i vil, der har til opgave at indfange sjæle der er undsluppet fra deres straf i efterlivet. I Ni liv er efterlivet opdelt, nogle ryger op, nogle ryger ned og der hvor man er der bliver man! sådan er det bare. Men nogen gange er der nogle sjæle der ikke er tilfredse med den straf de har fået nede hos jer, føre sig uretfærdigt behandlet, og når de finder en grund til at vende tilbage til livet, stikker de af og så fange i dem selvfølgelig! I spillet besætter i en værts krop, i får nogle evner fra denne krop, og nogle fra jeres dæmoniske baggrund, hvis jeres krop dør kan i besætte en ny lige når i vil (med mindre den kan stå imod) men i må maks. bruge ni kroppe i alt (Der af ni liv) og ikke kan ikke forlade en krop frivilligt uden at dræbe den først. Reglerne er simple og vil blive forklaret når i kommer, det tager under ti minutter.


Spil 4: Operation Steel Sea

System: Delta Green

Antal spillere: 4-5

Genre:  Horror investigation

Forfatter: Tim Seiler


Han hadet når det skete. Lige meget hvornår det var.

Det var ubehageligt, fornår tegningen eller dossieret,  dukkede op, “lå” det altid, lige ude i mørket, lige i kanten af ens synsfelt. Et sted man ikke kunne være sikker på at have kigget, det burde være umulig, men det skete.

De var altid til ham, for ingen andres øjne, og altid ugehagelige.

Men en opgave, var en opgave. Lige meget hvor dårligt et tidspunkt den dukkede op på. Et held var det dog at bagagerummet, stadig indeholdt skovle og ekstra tomme bodybags, for der skulle nok blive brug for dem. Han sukkede dybt, tørte tårerne væk, skubbede den store boks længere ind, kastede sin kæreste og 2 gode venners bodybags ind ved siden af. Det ville blive en lang aften, han kunne allerede mærke de små ticks i hans højre hånd, den lette migræne, og den dybe sorg over de mistede. Hvor mange flere, før det var ham selv i en pose eller en kasse?