Lørdag Aften

Spilblok3:

Tidsrum: 2000-0800

1.System: Call of Cthulhu

Scenarie Titel : Operation Steel Sea

Gm: Tim Seiler

Han hadet når det skete. Lige meget hvornår det var. Det var ubehageligt, fordi tegningen eller dossier, altid dukkede op, eller “lå”, lige ude i mørket, lige i kanten af ens synsfelt. Et sted man ikke kunne være sikker på at have kigget, Men man vidste, på grund af dens eller deres natur og ens viden, at de var til dig, og ingen andres øjne, og ingen andre nåde at se dem heller. En ting der burde være umulig, men som sket. Lige så umulig som de små håndtegnede billeder der som regel fulgte med opgaven. Man vidste at de var ikke sket endnu, eller sket så for nyligt at ingen havde set gernings stedet endnu, undtaget ofrene.

Men en opgave, var en opgave. Lige meget hvor dårligt et tidspunkt den dukkede op på.

Et held var det dog at bagagerummet stadig, indeholdt skovle og ekstra tomme bodybags, og der skulle nok blive brug for dem.

Han sukkede dybt, tørte tårerne væk, skubbede den store boks længere ind og kastede sin kærestes og hans 2 gode venner og kollegaernes bodybags ind ved siden af.

Det ville blive en lang aften, han kunne allerede mærke de små ticks i hans højre hånd, den lette migræne, og den dybe sorg over de mistede. Hvor mange flere, før det var ham selv i en pose eller en kasse?

2.System: Call of Cthulhu

Scenarie titel: “The Haunting”

Gm: Stefan Pedersen

Her har du mulighed for at deltage i en klassisk gyserhistorie.

I år 1921, i Boston, foregår der mystiske ting omkring en ejendom midt i byen. Der går rygter om, at de forrige beboere, en familie på fire, har været udsat for nogle grufulde hændelser. I hvert fald bor de der ikke længere. Børnene er blevet sendt på børnehjem og forældrene er blevet indlagt på en forbedringsanstalt, da de er blevet vanvittige.

Ejeren af grunden, Joe Harris, har bedt om assistance i at opklare de mystiske omstændigheder omkring huset i Boston. Du har indvilliget i at give ham den assistance, hvad enten du har en relation til ham eller den forulykkede familie – eller fordi du blot er interesseret i den betydelige mængde penge, som Joe Harris har lovet dig, for at nå til bunds i mysteriet.

3.System: KULT

Scenarie titel: We come in Peace!

GM: Henrik Olsen

Historisk
datafil: 1788344-991^^^*

Synopsis:

Følgende
er resultatet af operation Snatch and Grab, udført af den Galaktiske Union af Racer (G.U.R.). En værdifuld diplomat var forsvundet på en latterlig primitiv planet, som Unionen ikke vidste det store om. Det blev besluttet at sende en delegation, for ikke bare at tage kontakt til den mest civiliserede race på planeten, men også redde diplomaten fra hvad der måtte have været et Splork-muk (Udtryk der referere til at være fanget i en frastødende livsforms anus uden at kunne finde ud).

Man
sendte C klasse racernes bedste folk, vel vidende at de nok ville fejle. Man forventede ikke det store af den elendige C klasse, en klassifikation der blev brugt til at beskrive de mest uduelige, impulsive og tåbelige væsner.. Men på den anden side… de her
var jo deres bedste… Noget kunne de vel gøre rigtigt…

Begivenhederne
skete som følger:
Advarsel: Upassende indhold ´´´_AFSPIL
FIL_´´´

System: KULT – Stærkt tilpasset til settingen
Genre: Sci-fi Humor/Action/Spænding

4. System: Drager og Dæmoner Ekspert ( dansk)

Scenarie titel: Den Forsvundne ganger

Gm: Jannik Hansen

Borgmesteren stormer ind på Kroen. Retter på sin hat og tager nogle dybe indåndinger.
Hvorefter han udbryder: Min bedste avlshingst er blevet stjålet!
Han kigger anklagende på de omkringsiddende. “Den skal findes i live og bringes sikkert tilbage til min stald.”
Hestetyven skal hænges på torvet, jeg udlover en dusør på 200 Sølvmønter til Ham eller Hende som klarer den mission.

Spillet er i en fantasy verden, middelalder setting.