Lørdag Aften

Spilblok 3: 20:00 – 08:00

Spil 1: Til døden os skiller – eller noget i den retning

System:  Vampire Masquerade 2th edition

Antal spillere: 3-5

Genre: Vampire mystery

Forfatter: Sarah Hedenborg


Noget er galt! I sidder ved jeres stambord, hvor I kan overskue det hele. Alt virker på overfladen normalt, men der er noget i luften, der virker forkert. En fra gruppen er ikke dukket op her til aften og det er underligt. Netop hun står aldrig tilbage for lidt jagt. Ana bliver pludseligt helt mat i øjnene og mumler svagt ”Han er tilbage”. En statelig klædt herre dukker op foran jer og lægger et brev på bordet. I de få sekunder det tager jer at kigge ned på det, genkende Prinsens personlige segl og vende blikket op igen, er herren forsvundet, og alt er igen som før. Du er en del af en gruppe unge vampyrer, der lejlighedsvis bruger jeres evner inden for detektivarbejde. I bruges hovedsageligt af Primogenet, hvis noget er galt. I dette tilfælde er I indkaldt til møde med Prinsen, hvilket i sig selv er specielt. I har godt hørt rygterne om de forsvundne vampyrer, men hvorfor indkalder Prinsen selv og ikke Primogenet?


Spil 2: Tears of Isha

System: Dark Heresy 2.0

Antal spillere: 3-5

Genre: Fantasy

Forfatter: Niels Jacobsen


An Aeldari strikeforce must retrieve a cure for a nurgle plauge that is destroying a human planet. If the humans Are not saved their decendants cannot halt the forces of the great enemy in the comming generations.


Spil 3: Springbreak

System: Kult

Antal spillere: 3-5

Genre: Speed horror and fun

Forfatter: Tim Seiler


Verden er ved at gå under.

Alle er syge, med den kinesiske syge, Præsidenten har selv sagt det.

Landet er ved at lukke.

Ingen må flyve til USA længere.

Men ved du hvad? FUCK DET!!

Det er d.14 Marts 2020, og ved du hvad det betyder? SPRING FUCKING BREAK!!!!!!!

ØL! SPIRITUS!! OG KÆLLINGER FUCK YEAAAAH!!!!!!( Nå ja, og prettyboys til lille Lonny)

“The Crew” er samlet. I er SÅ klar! Til at give den max gas. Strand villaen er lejet og alt gjort klar, Spandevis af alkohol, pot og glow sticks er stillet klar nede ved stranden.

I skal bare vågne af jeres døs, kaste skolens lænker af jer, og nyde livet.

Nå ja, og mødes hos Big Trev klokken 10, for at starte the PartyWan, haste mod Stranden og bare nyde livet.. Oooh man kan næsten mærke The Beachboys Kokomo, bølge ud af højtalerne.