Lørdag dag

Spilblok 2: 10:00 – 18:00

Spil 1: 

System: Brætspils hygge

Antal spillere: Unlimited

Genre: Brætspil

I år har vi lavet en blok med brætspil ala. Battlefleet Gothic, Necromunda, Mordheim maling af figurer, hvad man nu har lyst til.

Der vil være et par der spiller Battlefleet Gothic evt også lidt Starwars Amada.

 


Spil 2: Hyttetur

System: Call of Cthulhu

Antal spillere: 3-6

Genre: gyser, drama, mysterium

Forfatter: Albert Steen Petersen


Selvom det er 3 år siden I gik ud af college, fik I her for nyligt et brev fra jeres tidligere professor i oldtidskundskab, hvor han fortæller at han har fundet en storslået opdagelse inden for hans favorit emne Cree kulturen. han beder jer til slut om at møde ham i en hytte i det nordlige Ontario, hvor udgravningen af resterne af et Cree samfund foregår.


Spil 3: Letters for the Stony Heart

System: D&D 5E

Genre: Eventyr, opklaring, udforskning

Forfatter: Anders Bach


I er en gruppe medlemmer af den lokale milits i en lille landsby ved navn Haran, som ligger i den kolde nordvestlige del af ølandet Esea. Nord for Haran peger sneklæde bjerge mod himlen og til få hundrede meter mod øst ligger skovbrynet. Haran er en ekstrem isoleret landsby og den sidste “bastion” inden det snefyldte pas mod nord. En ung mand ved navn Osram er forsvundet fra sit hjem. Han blev set forlade Haran for tre dage siden og er ikke kommet tilbage. Familie og venner er bekymret for ham. Det er ikke unormalt for mindre grupper at forlade landsbyen i korte perioder for at rejse og camper lidt i naturen, men normalt gør folk ikke dét alene. Haran er ikke større, end at I udemærket kender Osram. Nogle måske bedre end andre. Nogle af jer ser måske sig selv som en ven, mens andre måske er indifferente eller ikke så glade for ham. Han bor alene i et lille hus i landsbyens østre del. Som byens mest erfarende eventyrer er I blevet spurgt, om I ikke vil hjælpe – og rejse ud for at finde Osram og hente ham hjem. Uanset jeres forskellige personlige forhold til Osram, er det en opgave, I ikke kan sige nej til. I har samlet det mest nødvendige udstyr og grundlæggende forsyninger – og er reelt klar til at forlade landsbyen. Men inden I rejser overvejer I, om I bør tage et kig omkring i Osrams hus – måske der er spor, som kan pege jer i den rigtige retning…

Det er ikke nødvendigt at kende reglerne for D&D 5E. I behøver ikke have en karaktér klar – jeg vil give jer flere prægenereret karakterer at vælge mellem.


Spil 4: Heroes of the Autri Cluster

System: co-op X-wing

Genre: Figurspil


Seks T-65B forlader hyperrummet og sætter kursen mod den imperiale udpost nummer 4. Denne er gemt imellem asteroiderne omkring Aturi 3. Rebelalliancen mistænker udposten for at være center for et netværk af lytteposter i systemet. Gruppens mål er basens antenner.

– – –

– Red 5 hvor f… er du? – Tilbage i formationen! – Dennis, tag det nu seriøst. Det er ikke træning det her! – Han er ude og lege Skywalker igen.

– Han glemmer vist at vi samlede ham op fra en ødelagt pirat korvette. – Ja, ja, jeg kommer nu. Checkede lige at der ikke var nogen på lur bag asteroiden. – Red 2 og 3, tag jer af tårnene, 5 du tager dig af målet. – Dennis, det er dig, roger? – Roger.

– – –

– Flere TIEs på vej! – tæller 3, nej 5.

– Det der er ikke en normal TIE! – Ordre: Break and Hyper out! – Men det er bare 5? – Nu Dennis!

– – –

Fire Tie/LN danner formation omkring en avanceret ny model TIE. – De er væk, fortsætter til udpost 4. – Stele Out.

Heroes of the Aturi Cluster er co-op X-wing. Spillerne kontrollerer hver en pilot og en af flere Fightere, startende med X- og Y-wing. Efter hver mission kan der købes opgraderinger af pilot eller fartøj. Vi vil forsøge at gennemføre den korte kampagne. Det er fuld muligt at gå til og fra spillet, og der er ingen forudsætninger for at være med. Men har du en X- eller Y-wing så tag den da gerne med, så ved du at der er en plads i rebel alliancen til dig.


Spil 5: Der tilgår evt et spil

System:

Antal spillere:

Genre:

Forfatter: