Bliv GM

Velkommen alle I kære GM’ere – nye som gamle!

På ChopCon har vi, lige som alle andre rollespilskongresser, brug for GM’ere – og det kan sagtens være dig. Det er nemlig vores frivillige GM’ere, der sætter scenen for, hvilke scenarier og systemer, der er tilgængelige, så hvorfor ikke komme og give dit indslag?

Er der ikke nok Dungeons & Dragons? Burde vi have mere Deadlands? Er der ikke lige præcis dét type scenarie, der tiltaler dig? Eller har du bare den mest fantastisk ide til et scenarie? Hvorfor så ikke blive GM og hjælpe med at gøre årets ChopCon til en fed oplevelse for alle deltagere?

Ved GM-tilmelding giver du også information om dit scenarie – som f.eks. system, tema, antal spillere og lignende. Samtidig lægger du en kort teaser/synopsis med, som iscenesætter sit scenarie for eventuelle spillere.

Spil Sessioner:

Spilsessionerne er sat til 8 timer, med mulighed for at bruge ekstra nattetimerne i aftenblokkene, alt efter hvor længe du og dine spillere kan blive ved. Pre-made characters, er langt at foretrække, for at spare tid og få spillet så meget som muligt. Du skal ikke, parto, udfylde alle 8 timer, men du har dem. Der er en Spilblok fredag, 1 spilblok lørdag dag og 1lørdag aften. Der er også 1 søndag, men den er kun på 6 timer da vi også skal have ryddet op.

Hver opmærksom på, at vi kan ikke garantere at spillet bliver kørt, desværre. Vi er ikke herre over, udefrakommende faktorer.

Har du lavet det vildeste scenarie, der har brug for mere tid – eller har du fundet på noget andet helt vanvittigt – så skriv til os på chopcon@outlook.dk, så vi kan finde ud af noget.

Jo før, vi kan få din GM-tilmelding, jo bedre! Vi har brug for at have spilmulighederne klar før deltagertilmeldingen åbner.


OBS – OBS – OBS

Selvom du har tilmeldt dig som GM, er du stadig nødt til at tilmelde dig ChopCon som deltager, når der åbnes for dette.

Det skyldes, at vi selvfølgelig er nødt til at have scenarier, før den endelige tilmelding kan ske – og vi tænker, at du som GM også gerne vil deltage i andre spil eller arrangementer, end dit eget.

Som GM får du desuden en rabat på deltagerprisen.