Hvad pokker er Chopcon?

Oh, det er et rigtig godt spørgsmål!

ChopCon er en lille årlig rollespils kongres, i Nykøbing Falster, med primær fokus på bordrollespil i forskellige afskygninger, men hvor vi også har figurspil og brætspil. Dette nørd arrangement løber traditionelt af staben weekenden før påsken. Vores allerhøjeste mål er at have en hyggelig weekend i selskab med hinanden.

Der bliver spillet bordrollespil i så mange afskygninger, vi kan slippe afsted med – og sikkert også afskygninger, vi ikke kan slippe afsted med (nej, vi skal ikke ha politiet ud igen ). Vi har spillet Dungeons & Dragons, KULT, Call of Cthulhu, Legends of the Five Rings, og mange flere. Vi har også spillet et virvar af systemløse spil.

Bare rolig! Du behøver nemlig ikke at have kendskab til et specifikt system, for at spille med. ChopCon handler også om at afprøve nye ting. Så hvis et scenarie lyder spændende for dig, skal du ikke lade dig intimidere af et ukendt system – det skal vi nok klare. GM’en skal nok introducere dig for alt det, du behøver. Terninger er måske en fordel, men de fleste GM’ere har ekstra sæt med, du kan låne.

Har du brug for en pause fra rollespillene, eller har du bare andre lyster, har vi også som allerede nævnt også et udvalg af brætspil, du kan benytte dig af – og der vil med garanti være nogle at spille med. Du er selvfølgelig velkommen til at tage eget legetøj med.

Andet aktiviteter kan også godt forekomme, det er lidt afhængigt af folkene der kommer.

Sidst, men ikke mindst, så vil der selvfølgelig også indimellem være noget mad. Aftensmad fredag og lørdag og morgenmad lørdag og søndag er inkluderet i deltagergebyret, så du ikke behøver tænke på dét.

Kom frisk!