Fredag aften

Spilblok 1: 20:00 – 08:00

 

Spil 1: En blodig nat!!!!! AFLYST!!!

System: Warhammer Fantasy

Antal spillere: 3-4

Genre: Dark fantasy

Forfatter: Stefan B.


Der er fundet guld i Blodfyr Skoven syd for Altdorf! Lensgreven har ganske vist kontrol med området, men hvem ved, måske man kan få en andel i herlighederne? Der er er vist allerede flere private investorer, der alle kappes om tilladelse til at grave de bedste steder. Hvis I nu bare finder det rigtige sted, så bliver I rige! Og således rejste gruppen afsted. Først hver for sig, siden i kammeratskab. Alle med hver deres talenter. Alle med det til fælles, at den potentielle lykke, der er at finde i det ellers ukendte og utrygge nye område, dybt inde i Reikwald, er at foretrække frem for deres fortidige liv. Men imperiets skove er dunkle og mystiske. Det er ikke ufarligt at rejse, selv ikke de steder hvor kejserens Road Wardens patruljerer jævnligt. Det fandt vores lykkeriddere ud af den aften, hvor en grå og kold eftermiddag blev afløst af en stormfuld aften…


Spil 2: Echoes of the Past

System: Ikke fastsat

Antal spillere: 3 – 6

Genre: Action, Science Fiction, Investigation, Horror,Cyberpunk

Forfatter: Brian


The year is 1984, and the city of Los Angeles is a place of opportunity and danger. You and your team have come to this bustling metropolis for different reasons, but fate has brought you together for a common cause. As you navigate the neon-lit streets and the seedy underbelly of the city, you become aware of a shady organization that wields power and influence over everything and everyone. The more you learn about them, the more you realize that their influence extends far beyond this time and place, and that they pose a great threat to the world as you know it. It’s up to you to uncover the truth, disrupt their plans, and stop them from bringing about a potential catastrophic future for everyone. But can you trust one another? Will you be able to overcome the challenges that lie ahead? The fate of everyones future is in your hands, and every choice you make could change the course of history. Are you ready to take the risk and fight for a better tomorrow?

 


Spil 3: The derelict

System: Call 7th

Antal spillere:  6

Genre: horror, investigation

GM: Mikael


I det iskolde vand i Nordatlanten bringer opdagelsen af et forsvundet køleskib, Groenland Tropisch, der var strandet på et isbjerg – overbevisninger om en betydelig bjærgningsbelønning, og dette driver et forsøg på at redde skibet. Men det vækker en ældgammel rædsel. En sidste rejse bringer en bemærkelsesværdig opdagelse og en skjult rædsel.


Spil 4: What are friends for (hvad har man venner til)

System:  Call

Antal spillere:  4 – 5

Genre: investigation, horror

Forfatter: Tim


Igennem tykt og tyndt havde de som venner fulgtes. Det er jo det man gør, især langt uden for lands lov og ret, her i
Sydafrika. At vokse op i en puritansk britisk koloni 1860-1870erne, kan være bask. Og når marken er sået, eller træet skåret, og det er søndag, så er det skoletid.
Lyspunket ved skoletiden er dog at så er man indendørs, og man er væk fra arbejdet. Kirken som jo er et knudepunkt i et hvert rigtigt samfund, er også her at man samles og for sin tiltrængte dannelse,
lidt kedeligt måske, men sådan er det. Pastor Rosenthal, en høj, vejrbidt mørkhåret mand, tynd som en vipcord der dog slår en næve som et muldyr sparker og hurtig som slange der angriber, hvis man ikke høre efter.
Gør sig en barsk figur i samfundet, har gjort stor indtryk på jer. Han er en barsk mentor, der har lært jer og jeres brødre og søstre meget. Så kirken og Pastoren udgør knudepunktet i kolonien, hvor Pastoren er høj og tynd, er kirken bygget stor og solid,
Men begge streng påmindelse om at høre efter det gode ord, om at gøre hvad der bliver sagt, og at fremmede ikke er velkomne, men skal ses med mistro. Hvem ved hvad de tror på eller tilbeder, især i denne mørke del af verden hvor der i sandhed er langt til alt lys og håb.