Lørdag Aften

Spilblok 3: 20:00 – 08:00

Spil 1:

System:  S.L.A.M

Antal spillere: 4

Genre: Postapokalyptisk

Forfatter: Bjarne Sinkjær, forlaget Ravnehøj


Et lille stykke om fuldendt skønhed
 
To Know the Dark
To go in the dark with a light is to know the light.
To know the dark, go dark. Go without sight,
and find that the dark, too, blooms and sings,
and is traveled by dark feet and dark wings.
– Wendell Berry
 
S.L.A.M er mørk fantasy, med et strejf af postapokalypse. En fabel om menneskelig dårskab, i tiden efter Den Sidste Krig, hvor menneskerne forsvandt. Nu skal dyrene finde deres plads i den rest af verdenen der er tilbage. Så måske, på trods af alle odds, er det en fortælling om at vokse, at overvinde prøvelser, at finde det lille lys inde i sig selv og slippe det fri.
 
Spil en mus, et egern, en spurv, eller en slange. Gå i Raymond Macherots fodspor. Søg efter et lille stykke af perfekt skønhed.
 
S.L.A.M er et dansk rollespil under udvikling. Scenariet bliver spillet på ChopCon for første gang.

Spil 2: Én lang, blodig nat

System: Vampire: the Masquerade V5

Antal spillere: 3-4

Genre: Personal horror / drama

Forfatter: —


Alle har noget de vil ha’. Noget de vil kæmpe for. Dræbe for. Vi træder ind i Vampire: the Masquerades blodige og mørke verden, hvor natten er faldet på, og det for nogle vampyrer er alt eller intet. Tiden er ved at løbe ud. Hvis det ikke lykkes i nat, så lykkes det aldrig. Det er en aften, hvor flere vampyrer hver især leder efter noget forskelligt, men deres søgen fører dem sammen. Og deres søgen fører dem ind i en farlig verden af magtfulde vampyrer og beslutninger – menneskelige og umenneskelige. Den ene leder efter sin ægtefælle, der gjorde ham til et af nattens væsner. Men finder han det, han ønsker? Den anden leder efter et særligt bytte, der slap væk. Han har ikke tænkt på andet siden den nat, og han kan ikke tænke på andet. Den tredje skal finde en løsgænger, en ballademager, og afslutte det. Det er opgaven i nat, men kan han fuldføre den? Den fjerde vil frigøre sig i nat. Enten får hun tilgivelse, eller også vil hun selv afslutte det. Udsigten fra Transamerica Tower er smuk ved solopgang. Et godt Vampire spil kræver, at det føles personligt og indlevende, hvilket er nærmest umuligt på en enkelt spilleaften. Jeg vil dog forsøge at skabe den nærværende og personlige stemning, så vampyrerne kommer til live, og vi kommer til at være sammen om det. Et godt Vampire spil handler om samtalen og beskrivelserne, der skaber indlevelse. Der er også kamp, men den er kort, farlig og blodig. Det er blod og tiltrækning og behov, det handler om.


Spil 3: Hill 126

System: Revised recon

Antal spillere: 3-5

Genre: Krig i vietnam

Forfatter: Steffen


Under et Angreb på en fjendtlig base, finder spillerne nogle spor på noget som vil ændre historiens gang


Spil 4: Reseed Birds

System: DnD 3.5 lite

Antal spillere: 3-5

Genre: Dystopisk fremtid

Forfatter: Michlas


Det skulle være år 4050, men noget gik galt.

I år 2050 indså menneskeheden at det var for sent at rede jorden og os selv på samme tid, vi måtte vælge, men valget blev taget for os. Verdens rigeste frøs deres gener ned, sammen med en væsentlig mængde teknologi og ikke mindst genetisk manipuleret tjenere. Mules! Deres plan, udslette menneskeheden og lade deres eget genetiske afkom vågne til et frodigt paradis 2000 år senere, men det gik ikke som planlagt. Maskinen der skulle vække de fremtidens menneskehed slog fejl, og mere en 5.000.000 år gik før den aktiverede. De rige’s eget afkom, kaldet Seeds, var som ønsket, levende, men de kunne næsten ikke formere sig. Og deres tjenere, De lydige og viljesvage Mules var også forandret!

I hver af de ti kuppelbyer hersker nu et dystopisk diktatur, med de evigt selvforherligende Seeds på magtens tinde og hundredvis af slaver i form af Mules! Men en ny rase er ved at rejse sig, langsomt genfinder nogle få Mules deres bevidsthed og egenvilje, Birds kalder disse oprøre sig, og i 5 er blandt nogle af de nyeste der vågner i denne fremtid! Vil i skjule jeres eksistens her i byen og prøve at leve i skyggen, eller vil i slutte jer til den gruppe der har besluttet sig for at driste jer ud i den vilde natur uden for Kuplens sikkerhed?