Lørdag dag

Spilblok 2: 10:00 – 18:00

Spil 1: 

System: Brætspils hygge

Antal spillere: Unlimited

Genre: Brætspil

Dette er en blok med brætspil ala. Battlefleet Gothic, Necromunda, Mordheim maling af figurer, hvad man nu har lyst til.

Der vil være et par der spiller Battlefleet Gothic, X-Wing, Starwars Amada, Heroes of the Aturi cluster og mange mange andre bræt eller figurspil.

 


 

Spil 2: The Grey roses of meadowhall

System: Call of Cthulhu 7th

Antal spillere: 3-5

Genre: Mysterie

Forfatter: Albert


Året er 1888 og England er ramt af frygt efter de grusomme mord i London. Så da det bliver offentliggjort at den lokale lord af Meadowhall er i kritisk tilstand efter et mordforsøg, sætter lovhåndhæverne hårdt ind på at få opklarer sagen. Familien Greyrose af Meadowhall har lige været igennem en stor fejde om hvem den nye arving skulle være. Så der er ingen mangel på mistænkte til hvem der kunne stå bag mordforsøget på den nye arving. I har hver især enten et muligt motiv bag mordet eller en grund til at få sagen opklaret eller måske endda en grund til at sørge for sagen skal forblive uopklaret.

 


Spil 3: Den blomst der gror i min have

System: Dragonbane

Antal spillere: 4

Genre: Fantasy investigation og intrige

Forfatter: Bjarne Sinkjær / Forlaget Ravnehøj


A Poison Tree
By William Blake

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Den blomst der bor i min have er et scenarie der udforsker hævnens natur, og giver os mulighed for at afprøve det nye rollespil fra Free League.


Spil 4: Det grønne helvede, stedet jeg elsker/hader

System: Recon

Antal spillere:  5

Genre: Action i Vietnam

Forfatter: Steffen


Det var tydeligt at mærke at svendene var nervøse. Efter at ham Britten, var trådt ned i et hul fuld af spidsede pinde, var de begyndt at bevæge sig mere forsigtigt.. fælden viste at VC var i området, og alle sanser var derfor skærpede.. gruppens spejder kom listende tilbage, fea sin lille tur op af stien.. selv om han havde været afsted af to omgange, var det tydeligt han var nervøs.. “2 fjender 150 meter oppe. Muligvis ved at forberede endnu en fælde “.. vores leder, en løjtnant fra et eller andet national garde sted, besluttede at vi skulle lave et ild overfald.. alle is gamle drenge, med kort tid igen, rystede på hovedet.. vi viste at løjtnanten prøvede at bevise noget. Vi viste også at andre en de to VC ville dø i nat. Spørgsmålet var bare, hvor mange unge knægte, ville komme hjem under et flag, denne gang.