Lørdag dag

Spilblok 2: 10:00 – 18:00

Spil 1: 

System: Brætspils hygge

Antal spillere: Unlimited

Genre: Brætspil

Dette er en blok med brætspil ala. Battlefleet Gothic, Necromunda, Mordheim maling af figurer, hvad man nu har lyst til.

Der vil være et par der spiller Battlefleet Gothic, X-Wing, Starwars Amada, Heroes of the Aturi cluster og mange mange andre bræt eller figurspil.

 


 

Spil 2: Heroes of the Autri Cluster

System: Co-op X-wing

Genre: Figurspil

Forfatter: Steen J


Seks T-65B forlader hyperrummet og sætter kursen mod den imperiale udpost nummer 4. Denne er gemt imellem asteroiderne omkring Aturi 3. Rebelalliancen mistænker udposten for at være center for et netværk af lytteposter i systemet. Gruppens mål er basens antenner.

– – –

– Red 5 hvor f… er du? – Tilbage i formationen! – Dennis, tag det nu seriøst. Det er ikke træning det her! – Han er ude og lege Skywalker igen.

– Han glemmer vist at vi samlede ham op fra en ødelagt pirat korvette. – Ja, ja, jeg kommer nu. Checkede lige at der ikke var nogen på lur bag asteroiden. – Red 2 og 3, tag jer af tårnene, 5 du tager dig af målet. – Dennis, det er dig, roger? – Roger.

– – –

– Flere TIEs på vej! – tæller 3, nej 5.

– Det der er ikke en normal TIE! – Ordre: Break and Hyper out! – Men det er bare 5? – Nu Dennis!

– – –

Fire Tie/LN danner formation omkring en avanceret ny model TIE. – De er væk, fortsætter til udpost 4. – Stele Out.

Heroes of the Aturi Cluster er co-op X-wing. Spillerne kontrollerer hver en pilot og en af flere Fightere, startende med X- og Y-wing. Efter hver mission kan der købes opgraderinger af pilot eller fartøj. Vi vil forsøge at gennemføre den korte kampagne. Det er fuld muligt at gå til og fra spillet, og der er ingen forudsætninger for at være med. Men har du en X- eller Y-wing så tag den da gerne med, så ved du at der er en plads i rebel alliancen til dig.

 


Spil 3:

System:

Antal spillere: 

Genre:

Forfatter:


 


Spil 4:

System:

Antal spillere:

Genre:

Drivkraften:


 


Spil 5:

System:

Antal spillere: 

Genre:

Forfatter:


 


Spil 6:

System:

Antal spillere:

Genre:

Forfatter:


 


Spil 7: 

System:

Antal spillere:

Genre:

Forfatter: