Søndag

Spilblok 4: 10:00 – 18:00 ( Oprydning og nedlukning påbegyndes kl 1700 )

Vi har ikke det store setup om søndagen, og fastholder det som en kortere blok. Som en tradition spilles der normalt smølfespil om søndagen – ledet af gammelsmølf Morten. Derudover køres der måske et kort scenarie mere.

Ellers går dagen normalt med lidt brætspil eller Werewolf for dem, der ikke smølfer.

Desuden afholder Foreningen generalforsamling efter kl. 16.00. Hvis du skulle have interesse i at deltage, kan du melde dig ind og betale kontingent på selve dagen. Husk at det ikke kræver medlemskab af Foreningen, for at deltage på ChopCon.

Spil 1: Smølf Quest

System: Et SmølfQuest 3rd Un-revised edition

Antal spillere: 2-6

Genre: Smølf

Forfatter: Morten Smølf


Det var en smølf dag. Smølfen smølfede og der var ikke en smølf på smølfen. Ung-smølferne Smølf, Smølf & Smølf var godt i gang med at smølfe op under smølferne til aftenens smølf. De skulle rigtig smølfe sig skulle de og de smølfede og smølfede og smølfede sig til den store smølf.

Et andet sted i skoven var Gargamel også godt i gang med at forberede sig til et festmåltid, det eneste han manglede var en smølf eller to til at give suppen smag og kulør.
”Pokkers hvor jeg dog HADER de små blå smølfer!”, ”Hvis bare jeg vidste hvor jeg ku fange et par stykker…. – eller hundrede !?”

Azrael smilte skælmsk alene ved tanken om at fange smølferne og lege med dem som var de stakkels forsvarsløse mus ”Mijauv” udbrød han så højt at Gargamel forskrækket tabte grydesken ned i den kogende suppe.

I Smølfernes Landsby, der jo hedder ”Smølfernes Landsby”, var der ingen der besmølfede sig om smølfeløs suppe eller smølfen for at blive smølfet af Azrael, men de der sorte smølfer så nu godt nok temmelig faresmølfende ud. Men NEJ! Nu måtte de smølfe humøret smølft. Det skulle nok smølfe alt sammen – nu måtte det for alvor smølfe eller smølfe…

 


Spil 2: Blood on the Clocktower

System:  social deduction

Antal spillere: 5 – 20


 

In the quiet village of Ravenswood Bluff, ‌a demon walks amongst you…

During a hellish thunderstorm, on the stroke of midnight, there echoes a bone-chilling scream.

The townsfolk rush to investigate and find the town storyteller murdered, their body impaled on the hands of the clocktower, blood dripping onto the cobblestones below.

A Demon is on the loose, murdering by night and disguised in human form by day. Some have scraps of information. Others have abilities that fight the evil or protect the innocent. But the Demon and its evil minions are spreading lies to confuse and breed suspicion.

In the quiet village of Ravenswood Bluff, ‌a demon walks amongst you…

Will the good townsfolk put the puzzle together in time to execute the true demon and save themselves? Or will evil overrun this once peaceful village?


Spil 3: Mordheim

System: Mordheim (reglerne fra Broheim siden)

Antal spillere:

Genre: Bræt/figurspil

Drivkraft:


Vi havde held med lidt Mordheim sidste år og til September Chop con.
Så vil da give rammerne til at få spillet det lidt mere her på Connen. Vi vil prøve at få fremtryllet lidt terræn, så der er til et par borde så vi kan hygge lidt med det.
Så hvis du har et hold, så kom og hyg.