Programmet

Til Chop Con er der rig mulighed for at spille rollespil i forskellige afskygninger.

Chop Con åbner dørene kl 1730 fredag, aftensmaden er fra kl 1830, spilblok 1 starter fra kl 2000.

Morgenmaden starter kl 0900 og spilblok 2 starter fra kl 1000

Aftensmaden lørdag aften, starter kl 1900, spilblok 3 starter fra kl 2000

Morgenmaden søndag er fra kl 0900, den lette spilblok starter op fra kl 10 til 16, og så lidt oprydning til kl 1800

Vi har som regel spil i alle afskygninger og temaer som f.eks. Call of Cthulhu, KULT, Vampire: The Masquerade, Dungons & Dragons, SLA Industries, Drager og Dæmoner, Legends of the Five Rings, Smølfe Quest, Deadlands og meget mere. Og så har vi systemløse spil.

Hvilke systemer og scenarier, der helt præcis er tilgængelige, er selvfølgelig afhængig af vores frivillige GM’ere og hvad de har planlagt for i år.

Synes du, der mangler noget? Hvorfor ikke blive GM til næste år og lave dét scenarie, som du ville ønske, var tilgængeligt? Måske andre har det på samme måde.

Som altid har vi et udvalg af brætspil, som du også kan fortabe dig i – værende det dungeon crawls, social deduction, eurogames, worker placement eller area control i temaer lige fra Survival Horror og Sci-Fi til ølbrygning. Der er traditionen tro naturligvis også Robo Rally.

Uden mad og drikke dur helten ikke, så derfor er der mad med i på programmet. Der er aftensmad fredag og lørdag aften. Morgenmad, lørdag og søndag morgen. OG snaks og sodavand og toast 🙂

Til kongressen er der fire spilblokke: fredag aften, lørdag dag, lørdag aften og søndag dag. Hvilke spil, der er tilgængelige i de enkelte spilblokke, kan du se i undermenuen til denne side. Alternativt kan du følge de nedenstående links:

Når du tilmelder dig her, kan du for hver spilblok vælge tre prioriteter. Vi kan ikke garantere, at du altid vil få din førsteprioritet, men vi vil gøre vores bedste.

Ved turneringer med begrænset antal pladser, anvender vi “først-til-mølle”-princippet, så tilmeld dig tidligt, hvis du er særlig interesseret i en turnering.

For hver spilblok kan du også i prioriteterne fortælle, om du er GM i den spilblok, ikke vil på et spil i den blok eller er ligeglad, hvilket spil du kommer på.